Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard razmijenjen u Hornetse

Nakon silnih glasina o raznim igračima, sinoć se dogodila razmjena igrača o kojemu u tim glasinama nije bilo ni riječi. Kao iz vedra neba, Atlanta Hawksi odlučili su poslati Dwighta Howarda u Charlotte Hornetse, i to nepunih godinu dana nakon što su ga potpisali.

Nije puno drugačija situacija ni s Hornetsima, koji su u Hawkse poslali Milesa Plumleeja nakon što su ga u veljači doveli u razmjeni s Milwaukee Bucksima.

Hawksi uz Howarda šalju i 31. pick na ovogodišnjem draftu, dok Hornetsi uz Plumleeja šalju Marca Belinellija i 41. pick.

Atlanta se tako riješila Howardovog ugovora koji je težak 46 milijuna dolara kroz sljedeće dvije sezone, dok su se Hornetsi riješili Plumleejevih precijenjenih 12,5 milijuna godišnje do 2019./2020. Međutim, Charlotte sada konačno ima ozbiljnijeg centra, a ide im u korist i činjenica da je trener Steve Clifford bio jedan od trenrea Lakersa i Magica u vrijeme kada je Howard tamo igrao. Hawksi pak, čini se, konačno naginju prema rebuildu, ali treba još vidjeti što će biti s ostalim veteranima u ekipi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE