Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard zatražio razmjenu u Netse

Centar Orlando Magica Dwight Howard oèito æe biti glavno ime ovog prijelaznog roka. Iako nije slobodan igraè, njegovo æe se ime najviše spominjati jer je ponovno zatražio odlazak iz Orlanda.

Juèer je Howard novinarima izjavio kako je ponovno zatražio od vodstva kluba da ga razmijene u neku ekipu, ali nije htio otkriti koju. Rekao je kako postoji samo jedna ekipa u kojoj bi želio igrati, a ukoliko ga razmijene u ekipu koja nije njegova “odabrana”, tada on neæe potpisati produženje ugovora s tom ekipom jer njegov ugovor vrijedi još sljedeæu sezonu i sljedeæe ljeto može biti slobodan igraè.

Danas je generalni menadžer Orlanda Rob Hennigan potvrdio Howardove rijeèi, ali je i otkrio da je ekipa u kojoj Howard želi igrati Brooklyn Nets. Pitanje je samo mogu li èelnici Netsa složiti dovoljno primamljivu ponudu za Orlando koju bi èelnici Magica prihvatili za najboljeg centra lige.

Drama oko prvog izbora drafta 2004. godine se nastavlja i sigurno æe ime Howarda biti najèešæe spominjano u medijima sve do razrješenja njegovog statusa. Jedino je sigurno da Howard uskoro odlazi iz Orlanda, za dvije sezone neæe biti èlan Magica, a možda neæe ni sljedeæe ukoliko Orlando dobije dovoljno dobru ponudu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE