Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight: Orlando mi je prva opcija

Prije juèerašnje utakmice protiv Knicksa, centar Orlando Magica Dwight Howard upitan je o potencijalnom udruživanju sa Deronom Williamsom u New Jersey Netsima.

“Orlando je za mene trenutno najprivlaènije mjesto”, odgovorio je Howard sa osmjehom na licu. “Imaju seksi novu arenu, predivnu franšizu, lijepe zastave i u posljednje èetiri godine su bili meðu èetiri najbolje momèadi Istoène konferencije. Da, Orlando je trenutno najprivlaènije mjesto za mene.”

Howard ima moguænost postati slobodan igraè nakon sljedeæe sezone. “Što se mene tièe, mislim da æe uvijek biti neki dominantan igraè u momèadi, a osim njega postoje sporedni igraèi”, rekao je Howard. “Na taj naèin su pobjeðivali Michael Jordan i njegova momèad, na taj naèin su pobjeðivali Kobe Bryant i njegovi momci. Imali su dva momka koji su dominirali, Kobe i Shaq O’Neal, ostali momci su bili sporedni igraèi koji su znali svoje uloge. Ne želim reæi da je potrebno udružiti se sa drugim All-star igraèem da bi u ovoj ligi osvojio prvenstvo. Mislim da je za pobjeðivanje potrebno vrijeme. Ako ti krene dobro u pravo vrijeme, mislim da nije važno imaš li tri ili èetiri All-star igraèa. I dalje te netko može pobijediti.”

Nova zvijezda Netsa  i vlasnik kluba Mikhail Prokhorov su razgovarali o buduænosti momèadi, a jedna od opcija je navodno dovoðenje Howarda kada mu istekne ugovor. “Razgovarali smo o unapreðivanju momèadi i to te zaista može uzbuditi”, rekao je Williams. “Kada ti vlasnik kaže kako je spreman potrošiti novac kako bi te okružio dobrim igraèima, to je vrlo primamljivo. Puno toga me privlaèi u mojoj buduænosti ovdje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE