Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwighta Howarda zanima povratak u Orlando

Centar Houston Rocketsa Dwight Howard odlučio je iskoristiti player option u ugovoru s Rocketsima te tako postati slobodan igrač ovog ljeta. Uzimajući u obzir glasine New York bi mogla biti nova destinacija Howarda no, kako izvori javljaju Howard bi mogao se vratiti na Floridu točnije u Orlando Magic.

Dwightova prva želja su Rakete, ali ako ne ponude dovoljno dobar ugovor Howard će rado saslušati ostale ponude, a upravo Orlando je na toj listi. U jednu ruku mladoj ekipi Magica dobro će doći igrač kakav je Howard u procesu rebuildinga ali zna se dobro poznata priča oko njegove frustracije i odlaska s Floride.

Povratak Howarda mnogo zavisi od toga koliko će Orlando moći da ponudi s obzirom na to da će Howard tražiti još jedan maksimalan ugovor jer njegova forma počinje opadati, a s druge strane salary cap ide ka gore. Daleko od toga da Howard ne vrijedi velikog novca i velike su šanse da ode u ekipu koja mu ponudi najviše bili to Rocketsi, Magic ili Knicksi.

Ove sezone prosjek poena Howarda je najniži još od njegove rookie sezone (14,1) dok je treći skakač lige s 12 skokova u prosjeku.

Zanimljiv offseason je ispred nas u to nema sumnje. Plaće idu gore i svi žele što više novca no, hoće li Dwight ganjati novce ili možda neku priliku za osvojeni prsten pokazti će njegov naredni potez.

Latest Posts

NE PROPUSTITE