Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade: Dragić se dobro uklopio u Miami

Nakon mnogih problema s ozljedama ove sezone, postalo je jasno kako će Miami teško biti jedna od momčadi koja će se boriti za naslov prvaka. Ipak, njihova prva petorka u budućnosti izgleda dosta dobro. Sljedeće sezone bi trebali tu biti Dwyane Wade, Luol Deng, Chris Bosh, Hassan Whiteside i Goran Dragić, ako potpiše produženje ugovora.

„Petorka je stvarno dobra, ako su svi zdravi, ali trebamo još i nešto više. Osjećam kako ćemo imati više mogućnosti nego što smo ih imali ulazeći u ovu sezonu, a i trebamo nastaviti graditi momčad postepeno. Ako sljedeće godine budemo zdravi i ako dodamo još ponekog igrača, mogli bismo biti stvarno dobri,“ rekao je Wade koji se potom dotakao svojeg novog suigrača Slovenca Gorana Dragića.

„Mislim da se uklapa u ovo što gradimo i želimo ga imati u budućnosti. Vjerujem da se uklapa, ali nije na meni da odlučujem. Znam da su iz naše organizacije napravili svoju zadaću prije nego što su ga doveli i ne bi išli u taj posao da ne misle kako će biti s nama duže vrijeme. Mislim da ga svi volimo,“ zaključuje Dwyane Wade.

Wade u 33. godini života prosječno ubacuje 21.6 poena uz 5.2 asistencije i 3.7 skoka. Miami se trenutačno nalazi na 8. mjestu Istočne konferencije (30-36) s jednakim omjerom kao sedmoplasirana Indiana i deveti Boston.

Latest Posts

NE PROPUSTITE