Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade: Nema razloga za brigu

“Druga violina” dvostrukog uzastopnog NBA prvaka Miami Heata Dwyane Wade izjavio je za ESPN da nije zabrinut za situaciju koja očekuje floridsku momčad na kraju ove sezone.

Podsjetimo, nakon završetka sezone Chris Bosh i LeBron James imaju pravo postati slobodni agenti, što bi značilo da mogu potpisati za bilo koji drugi klub koji im ponudi ugovor koji ih zadovoljava.

Wade je u razgovoru za ESPN-ov magazin izjavio da još nije vrijeme za takve teme, ali je naglasio da se ne uznemirava oko te teme.

“Iskreno, ne moram se o tome brinuti. Igram u ovom klubu već 11 godina. Osvojio sam tri naslova prvaka, dva u posljednje dvije godine i nema razloga da razmišljam o tome što bi bilo kad bi bilo. Još nismo loša momčad pa da bih morao misliti što je najbolje za moju karijeru i obitelj. Koncentriran sam na to da pokušamo uzeti treći uzastopni naslov i jednostavno uživam u trenutku. Kada sezona završi, neovisno na koji način, sjest ću s Chrisom, sjest ću s Bronom i zajedno ćemo odlučiti što je najbolje za nas i obitelj”, rekao je Wade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE