Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade priznao da će još dugo biti član Miami Heata

32-godišnji igrač prvaka Miami Heata Dwyane Wade, jedan od najboljih bekova lige, je priznao da će, kada za to dođe vrijeme, potpisati još jedan dugogodišnji ugovor s Miami Heatom gdje je proveo deset punih sezona, ili bolje rečeno cijelu NBA karijeru.

”Neću se puno zamarati s tom temom, kada za to dođe vrijeme, obratiti ću se medijima i to je to. Svi znaju gdje želim biti, to je sve što moram reći. Želim biti u Miamiu i ta je tema završena, tu nećete dobiti neke senzacionalne vijesti”, rekao je Wade novinarima.

Dok Wade očito ima rješen problem oko igranja u klubu, pitanje je koliko će mu problemi s koljenima to dopustiti. Zbog tendonitisa u koljenu (upala tetiva) Wade samo na mahove izgleda kao ”Flash” i onaj pravi igrač kakvog svi znamo.

Wade je ”shock treatment” na koljenu (inače jedan od tretmana kada sve stvari prije nisu upalile) napravio prije mjesec dana te je tokom tog razdoblja odmarao.

”Trebao sam uzeti mjesec pauze nakon tretmana i ovaj vikend će biti točno mjesec dana od toga. Osjećam se puno bolje, još uvijek nisam odlično, ali sam puno, puno bolje. Sada treba raditi na osnaživanju dijela koljena na kojem je tretman rađen, što znači da prije sezone još uvijek imam vremena za oporavak. Nadam se da ću do početka sezone biti bolji nego ikad”, rekao je Wade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE