Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade slomio nos Kobeu Bryantu

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobe Bryant, u nedjeljnoj je utakmici 62. po redu NBA All-Star vikenda “slomio” rekord Michaela Jordana po broju postignutih poena (271), ali je to “platio” slomljenim nosom i laganim potresom mozga.

Klub iz Los Angelesa je nakon više od tri sata objavio ovu vijest na svojoj službenoj stranici, te je dodao da æe njegov najbolji strijelac u ponedjeljak posjetiti doktora.

Košarkaši Zapadne konferencije vodili su 96-84 u trenutku kada je Dwayne Wade, u pokušaju da mu blokira šut, opalio Bryanta po nosu nakon èega je iz istog poèela teæi krv. Bryant se vratio na klupu gdje mu je zaustavljeno krvarenje, ali se vrlo brzo vratio na parket i zabio dva slobodna bacanja.

“Nakon tog prekršaja utakmica se zaista zaoštrila” rekao je razigravaè Istoka Rajon Rondo.

Bryant je navodno nakon tog udarca imao jake glavobolje, ali je unatoè istima svejedno pružio odliènu partiju, te u posljednjim sekundama utakmice natjerao LeBrona Jamesa da pokuša asistirati, a ne sam donijeti pobjedu ili produžetak za Istok.

“Neæe nikome pokazati da ga išta boli ili da mu nešto smeta. On je borac kao nitko drugi. Dat æe sve od sebe bez da pisne da ga nešto boli” rekao je trener Zapada Scott Brooks.

No, unatoè svemu Bryant planira igrati u utakmici protiv Minnesote Timberwolves koja je na rasporedu u srijedu u Staples Centru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE