Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade: Uvijek sam bio gubitnik

Dwayne Wade je ovo ljeto šokirao svijet odlukom da nakon 13 godina napusti Miami te potpiše s klubom iz svoga rodnog grada, Chicago Bullsima.

Wadea su svi gledali kao “one team” igrača, nešto slično kao i Tima Duncana i Kobeja Bryanta. Ipak Wade je promijenio sredinu, ponajviše zbog frustracije upravom Miami Heata koja je dosta skeptično ušla u pregovore s njim.

U videu za Varity i Mercedes-Benz USA, Wade se osvrnuo na to kako je bio gubitnik i puno prije ovog ljeta.

“Uvijek sam bio gubitnik i prihvaćao sam to. To me guralo naprijed, do 5. izbora na draftu i prilike u NBA. I da, još uvijek sam gubitnik.”

Puno stvari motivira igrače. Njegova pomoć i motivacija je bio njegov otac.

“Sjećam se jedne utakmice. Imao sam 10 poena, 11 skokova, 9 asistencija, 9 ukradenih lopti i 8 blokova i vidio sam ponos moga oca. Mislim da nikada nije bio ponosniji na mene. Tada sam si rekao: `Nećeš biti igrač koji će samo zabijati nego ćeš biti igrač koji će raditi sve na terenu`, samo kako bih mogao vidjeti ponos u očima moga oca.”

Wade će biti zapamćen kao jedan od najvećih two-way bekova ikada, zbog onoga što je rekao i učinio na terenu. Ali zasada ima još jednu avanturu u svome rodnome gradu prije nego ode u legendu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE