Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwyane Wade vjerojatno propušta ostatak regularnog dijela sezone

Prošle se subote u postavu aktualnog NBA prvaka Miami Heata nakon ozljede vratio LeBron James, ali ne i Dwyane Wade, koji će vjerojatno propustiti preostali dio regularnog dijela sezone.

Wade ne igra od 29. ožujka kada mu se pogoršalo stanje problematičnog desnog koljena, a sam je najavio ESPN-ovom novinaru Michaelu Wallaceu da će vjerojatno prosjediti ostatak regularnog dijela sezone.

“Najvažnije je da sam zdrav kada to bude bilo potrebno. Kada osjetim da sam spreman, onda ću se vratiti na parket. Imam veliku želju za igrom, ali ne smijem promašiti trenutak povratka na parket. Moram prizdraviti”, rekao je Wade.

Bek Heata propustio je šest od posljednjih osam Heatovih utakmica.

Spomenimo i da se Chris Bosh, koji je propustio posljednju utakmicu protiv Philadelphije, bori s manjom ozljedom koljena, te da će njega, baš kao i ranije spomenute Jamesa i Wadea, trener Erik Spoelstra maksimalno štedjeti do kraja regularnog dijela sezone. O nastupu svakoga odlučit će se netom prije svake sljedeće utakmice.

To si Heat može priuštiti s obzirom da je osigurao broj 1 na Istoku, te je vrlo blizu da osigura i najbolji omjer pobjeda i poraza u cijeloj ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE