Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Earl Watson novi trener Phoenix Sunsa

Nakon što je  jučer iz stožera Phoenix Sunsa stigla vijest da je Jeff Hornacek razriješen dužnosti glavnog trenera zbog razočaravajućeg učinka u prvoj polovici sezone, danas je objavljeno i ime njegovog, barem privremenog, nasljednika. Naime, riječ je o 36 godina starom Earlu Watsonu koji je od ove sezone služio kao jedan od Hornacekovih pomoćnika.

Watson je svoju igračku karijeru završio prije nepune dvije godine da bi, nedugo zatim,  u listopadu 2014. prihvatio posao pomoćnog trenera Austin Spursa, D-League filijali kluba iz San Antonija. Austin je osvojio svoju Southwestern diviziju da bi na kraju ispali u polufinalu doigravanja od kasnijih prvaka, Santa Cruz Warriorsa.

Uz Watsona, za mjesto interim trenera su još razmatrani Cory Gaines i Nate Bjorkgren, obojica također dosadašnji pomoćni treneri u momčadi iz Arizone.

Phoenix je trenutno na trinaestoj poziciji u Zapadnoj konferenciji sa istim omjerom (14-35) kao i četrnaesti Minnesota Timberwolvesi. Doigravanje je gotovo sigurno van dometa pa im ostaje jedino borba za što viši pick na ovogodišnjem draftu. Earl Watson će svoj prvi test imati večeras protiv Toronto Raptorsa u 03:00 po hrvatskom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE