Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eddy Curry postao novi èlan Miamija

Èini se da Miami Heat rješava kadrovsku križaljku, barem što se pozicija ispod koša tièe. Nakon ponovnog potpisivanja s Juwanom Howardom, Miami je doveo i Eddyja Curryja, bivšeg igraèa New York Knicksa.

Kao što je to bio sluèaj kod potpisivanja ugovora s Howardom i Shaneom Battierom, Miami ni u ovom sluèaju nije otkrio detalje potpisanog dogovora. Curry je stigao u NBA ligu kao èetvrti izbor prve runde drafta 2001. godine, a momèad koja ga je izabrala bila je Chicago Bulls.

Curry je ostao upamæen po uglavnom lošim i tužnim dogaðajima u dosadašnjoj karijeri. Najprije je 2009. godine optužen od strane vlastitog vozaèa Davida Kuchinskog za seksualno zlostavljenje, a kasnije su mu iste godine ubijeni bivša djevojka i kæer. Osim toga, Curry je bio optužen za neplaæanje poreza koji je u konaènici iznosio oko èetiri milijuna dolara.

Amerikanac je kao košarkaš poznat po svojoj prekomjernoj težini, ali prema pisanju InsideHoopsa Curry je izgubio 30-ak kilograma i navodno je trenutno u odliènoj formi. Prvih nekoliko tjedana dat æe odgovor na pitanje je li Miami pogriješio dovoðenjem igraèa problematiène naravi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE