Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Èelnici Minnesote dolaze u Španjolsku po Rubija

Ricky Rubio, 18-godišnji španjolski košarkaški reprezentativac i èlan Joventuta, trebao je biti jedna od zvijezda proteklog NBA drafta.

Mnogi su ga najavljivali kao drugi ili treæi izbor, no Rubio je doèekao trenutak da ga kao peti izbor uzme Minnesota, što je bilo prilièno razoèaranje za njega.

Razlog nije samo peti pick, veæ je Rubio javno priznao da nije zadovoljan klubom koji ga je odabrao, odnosno gradom Minneapolisom, koji je jedan od najhladnijih gradova u Sjedinjenim Državama.

Rubio se tako nije niti pojavio na predstavljanju u klubu nakon drafta, te je javno izrazio želju da nastavi karijeru ili u svom Joventutu ili u madridskom Realu, koji je pokazao interes.

No, iz Minneapolisa dolaze nove informacije, èelništvo kluba se sprema na put u Španjolsku, gdje bi se sastali s Rubijom i njegovom obitelji, te s upravom Joventuta.

David Kahn, generalni menadžer, predvoditi æe èelništvo Minnesote koja dolazi s ponudom od 6.6 milijuna amerièkih dolara za ponajboljeg europskog organizatore igre, u svakom sluèaju najtalentiranijeg.

Latest Posts

NE PROPUSTITE