Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Embiid: “Cijela situacija s Lonzom i njegovim ocem je samo za zabavu”

Joel Embiid za ESPN je rekao kako “voli Lonza Balla”, iako mnogi misle da ga mrze.

“Volim Lonza. Cijela situacija s njima (op. a. Lonzom i ocem mu) je samo za zabavu… Ljudi misle da ga mrzim, ali ga ustvari volim.”

Lonzo i njegov kontroverzni otac LaVar Ball počeli su pravi mali rat s Embiidom, kad je ovaj tweetao na noć drafta svom suigraču iz Philadelphije, Benu Simmonsu:

“Molim te zakucaj na Lonzu tako jako da ga tata dođe na teren spašavati.”

Na to je LaVar izjavio:

“Kad ne pobijediš i ne izboriš ‘playoff’, i uopće ne ostaneš na terenu dovoljno dugo (op. a. ozljede Embiida), to je najbolja stvar koju možeš — tweetat. Nitko drugi ne radi to, jer ostali rade na svojoj igri u teretani… Takvi dečki uvijek nešto izigravaju. Zato znate šta: okanite se twittera i idite u teretanu.”

Embiid je objasnio kako je taj njegov tweet bio samo referenca na ono što je Simmonsova sestra tweetala:

“Nadam se da će iduće godine moj brat zakucati tako jako na Lonza Balla da će mu otac trčati na teren pomoći.”

LaVar je već postao omražen pretjeranim hvalisanjima na račun svoga sina, a Embiid mu je poslije preko Instagrama i opsovao. Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, sin Lonzo upisao je triple-double, tako postavši najmlađi igrač u povijesti kojem je to pošlo za rukom.

Otac je bio optuživan i za seksističke napade, a prošle je godine pokrenuo brend Big Baller Brand. Tenisice ZO2 tog brenda nosi upravo Lonzo. Promovira ih na svakom koraku, a iza njega je i hip-hop pjesma ZO2.

Latest Posts

NE PROPUSTITE