Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Embiid preventivno kod liječnika

Navijači Philadelphije veselili su se budućnosti svoje mlade momčadi. Nerlens Noel polako iskazuje svoj potencijal kao sjajan obrambeni igrač, Robert Covington i Hollis Thompson namjestili su ruke izvana, Jerami Grant radi svašta pomalo, momčad se bori i skida poneki skalp (pobjeda protiv Atlante).

Prije utakmice, navijače zabavlja treći izbor ovogodišnjeg drafta, bivši centar Kansasa Joel Embiid koji se još uvijek oporavlja od puknuća kosti u stopalu. Upravo kad je oduševio sve oko sebe potezima poput ovoga i izazivajući čuđenje zašto je igrač koji je sposoban za ovakvo nešto još uvijek na listi ozlijeđenih igrača, stigla je vijest kako je Embiid ponovo završio s čizmom za imobilizaciju.

Odgovorni u Sixersima, na čelu s trenerom Brettom Brownom, uporno smiruju situaciju i odbacuju paniku. „Nije ništa ozbiljno“, izjavio je Brown, „Više se radi o mjeri opreza. Kad nam je rekao kako osjeća malu bol, odmah smo odlučili staviti ga natrag u čizmu. Kad razgovarate s liječnicima, čujete da je ovo sasvim normalno. Kod ovakvih ozljeda nije neobično osjećati povremenu bol.“

Brown je potvrdio kako je Embiid otišao u Kaliforniju u društvu kondicijskog trenera, ali napominje kako je riječ o rutinskom pregledu. O Embiidovoj radnoj etici koja je svojedobno došla u pitanje Brown je rekao: „Moramo ga krotiti, smirivati jer on želi biti na terenu više od svega. On živi za košarku.“

Trenutno sve nade navijača Sixersa počivaju na Embiidovom zdravlju. S obzirom na to, svaka vijest o Embiidovim stopalima izaziva napadaje panike u Philadelphiji. Svi se nadamo kako će Embiid imati solidnu NBA karijeru i kako će prvenstveno ostati zdrav. Nitko ne želi novog Grega Odena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE