Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Embiid se priprema za All Star natjecanje u tricama?

Dugoočekivani rebuliding momčadi Philadelphije 76ersa i dobro poznati slogan Trust The Process polako dolazi do izražaja. Naravno čitava priča oko vjerovanja u Process vezana je za Joela Embiida koji je pravo osvježenje na NBA parketima.

Osim rijetko viđenih fizičkih predispozicija i raznovrsnog post up napadačkog arsenala Embiid je ove sezone pokazao da je dobar šuter za tri poena. Od 30 upućenih trojki pogodio je 15 što je odličnih 50% uspješnosti. Na pitanje novinara što misli o sudjelovanju na  Three Point Contestu tijekom All Star vikenda Joel je odgovorio sa smiješkom:

„Zaista bi bilo lijepo. Naravno, ako već imam priliku pristupiti natjecanju zašto da ne? Trebao bi poraditi na bržem izbačaju ali mislim da to mogu savladati. Tako da sve je moguće. All Star vikend je sve bliže tako da bi trebao početi s radom“, zaključio je kroz smijeh 213 cm visoki centar 76ersa.

Podsjećanja radi, minutaža Embiida je dosta limitirana na početku sezone što ne bi trebao biti slučaj u nastavku sezone, ali nema sumnje da će procenat šuta,kako vrijeme bude odmicalo, biti smanjen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE