Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Embiidove minute limitirane do Božića

Glavna tema u glavnom gradu Pennsylvanije, što se barem košarke tiče, jeste debitantska sezona velike nade Joela Embiida koji je svojim igrama oduševio sve zaljubljenike u ovaj sport. Pred sami početak sezone iz uprave 76ersa su najavili da će minutaža Embiida biti dosta limitirana na samom početku sezone dok nove informacije govore da će minute Embiida biti limitirane sve do 25. prosinca.

Nakon što je propustio dvije NBA sezone zbog problema sa stopalom desne noge stručni štab Philadelphije Joela drži ispod 24 minute u igri.

„Kada je u pitanju Embiidova minutaža ona se neće mijenjati do Božića, ostaje na 24 minute po utakmici. Nakon toga razmislit ćemo što ćemo, postoji mogućnost da ništa ne promijenimo, no vidjet ćemo“, kazao je trener 76ersa Brett Brown.

Od pet utakmica Phillyja u ovoj sezoni Embiid je odigrao četiri gdje je u prosjeku ubacivao 18 poena uz 6 skokova i 3 blokade, ali kada je u pitanju statistika za 36 minuta na parketu (per 36 min) onda to zaista djeluje impresivno – 30 poena, 10 skokova i 5 blokada za četiri odigrane NBA utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE