Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Emeka Okafor ozlijedio prst

Novopridošli centar momèadi Hornetsa iz New Orleansa, Emeka Okafor, ozlijedio se u drugom danu trening-kampa svoje momèadi.

Okafor koji je ovog ljeta došao iz Bobcatsa, ozlijedio je nožni prst desne noge, i pretpostavlja se da æe pauzirati nekoliko tjedana. Zanimljivo je to što je njihov bivši centar koji je otišao put Charlotte za Okafora, Tyson Chandler, prethodno takoðer imao sliènu ozljedu, te mu je ona onemoguæila trade u Oklahomu prošle godine.

Okafor æe pauzirati nekoliko tjedana, te sigurno nekoliko utakmica svoje nove momèadi u predsezoni. Dobra vijest za upravu i fanove Hornetsa, je ta da Okafor nije podležan ozljedama, i da je u zadnje dvije sezone odigrao sve utakmice za svoj klub u kojem je nastupao.

Trener New Orlensa, Byron Scott je ovim rijeèima prokomentirao Okaforovu ozljedu:  “Oèekujemo brz povratak Okafora, no takoðer mu želimo pružiti dosta vremena da upotpunosti zalijeèi ozljedu. Ne želimo riskirati i ubrzavati njegov povratak,  sada je najvažnije da se ozljeda sanira.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE