Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Eminem: “Rekao sam Michaelu Jordanu da ću mu zakucati u facu kad dođe u Detroit”

Iako Eminem nikada nije osobno upoznao Michaela Jordana,višestruki dobitnik nagrade Grammy ima posebno smiješnu priču o Jordanu.

U intervjuu za SiriusXM Eminem je podijelio priču o tome kako je komentar koji je uputio Jordanu stvorio neugodnu napetost među njima. Njih dvojica su to vrijeme razgovarali o suradnji na dizajnu tenisica, a Eminem je  rekao kako je na početku sve išlo dobro.

Razgovarali smo, i sve je bilo super, on je bio super, sve je bilo dobro, rekao je reper o svom razgovoru s bivšim superstarom Bullsa. Prije nego smo završili telefonski poziv ja sam rekao: Čovječe, kad ćeš doći u Detroit da ti zakucam u facu? S druge strane je bila samo tišina, sjećam se da sam si prilikom prekida poziva mislio, “O, moj Bože, mislim da sam možda zeznuo stvar.”

Jordan je poznat kao jedan od najboljih trash-talkera u NBA povijesti i on je sigurno čovjek koji želi poštovanje, čak i ako Eminem nije bio ozbiljan.

Za mene je to u mojoj glavi bila totalna šala. Tako mi je smiješno uopće pomisliti da bih mogao zakucati Jordanu u facu, nastavio je. Bila je to jedna od onih stvari u mojoj glavi koja je bila tako smiješna i nerealna, on je morao znati kako se šalim, no kad je poziv završio, sjećam se da sam razmišljao: Mislim kako on nije znao da se šalim. Gledajući ovaj dokumentarac zapravo vidim koliko je on natjecateljski raspoložena osoba.

Eminem i možda najveći košarkaš svih vremena su zajedno surađivali 2017. na dizajnu tenisica Air Jordan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE