Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Erazem Lorbek: NBA mi nije prioritet

Slovenski košarkaški reprezentativac Erazem Lorbek demantirao je informaciju iz španjolskih medija o svom prelasku u NBA  ligu, odnosno u San Antonio Spurse.

U razgovoru za portal Kosarka.si jedan od najboljih europskih centara komentirao je netom završenu sezonu u kojoj je s Barcelonom osvojio naslov španjolskog prvaka, ali i doživio neke neugodne poraze.

“Na kraju smo ipak ostvarili najvažniji cilj – osvajanje državnog prvenstva. Nakon za nas neoèekivanih i pomalo šokantnih poraza od Olympiacosa u polufinalu Eurolige, te ispadanja u španjolskom kupu, uspjeli smo u dvoboju s najveæim rivalom, madridskim Realom, doæi do najvažnijeg trofeja” zapoèeo je Lorbek i potom se okomio na španjolske i slovenske medije.

“Vidio sam da španjolski mediji barataju lažima vezano za moju buduænost, a te su informacije brže-bolje prenijeli i slovenski portali. Ništa se nisam dogovorio sa San Antonijom. U mom sluèaju postoje tri scenarija, a NBA liga je samo jedan od njih. Uz ostanak u Barceloni moguæe je i da iduæe sezone zaigram u nekom drugom europskom klubu. NBA mi nije prioritet” poruèio je Lorbek.

Latest Posts

NE PROPUSTITE