Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Bledsoe: “Nisam lažljivac”

Prvi put nakon što se finalizirao njegov trade u Buckse, javnosti se obratio Eric Bledsoe. Podsjetimo, ranije u sezoni Bledsoe je objavio tweet koji je glasio: “Ne želim biti ovdje”. Kasnije se opravdavao da se to odnosilo na frizerski salon, no generalni menadžer Sunsa, Ryan McDonough, mu nije vjerovao. Stoga je Bledsoe svoje obraćanje započeo ovako:

“Prije svega želim reći da nikad nisam bio lažljivac i želim zahvaliti gradu Phoenixu, nevjerojatnim navijačima, mojim suigračima, stručnom stožeru te upravi kluba. Svi oni su mi zaista uljepšali posljednje četiri godine ovdje.”

Iako je Bledsoe možda zaista govorio o frizerskom salonu, rekao je kako je zatražio trade još prije početka sezone jer je primijetio promjenu u smjeru u kojem Sunsi idu.

“Imao sam osjećaj, vidjevši kamo klub ide, da je vrijeme da promijenim sredinu. Sunsi imaju sjajnu, mladu, talentiranu ekipu i osjećao sam da je vrijeme da potražim bolju situaciju za svoju karijeru. Moja odluka nije imala nikakve veze s nekakvim lošim događanjima u Phoenixu. Donio sam najbolju moguću odluku za sebe.”

Bledsoe je zaključio intervju rekavši da je sretan što je dio Bucksa, ali se i još jednom osvrnuo na početak svog obraćanja.

“Stvar je riješena. Što je učinjeno, učinjeno je. Jedva čekam pridružiti se Bucksima, ali nisam lažljivac.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE