Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Bledsoe propušta sezonu zbog ozljede koljena

Iz Phoenix Sunsa je stigla tužna vijest kako će razigravač i najbolji strijelac ekipe iz Arizone, 26-godišnji Eric Bledsoe, propustiti ostatak regularne sezone zbog operacije lijevog koljena koja bi trebala popraviti oštećeni meniskus.

Momčad Sunsa je vijest objavila jučer te su naglasili kako Bledsoea očekuju natrag početkom trening kampa iduće sezone. Bledsoe je koljeno ozlijedio u domaćem porazu protiv Philadelphia 76ersa.

Trener Sunsa Jeff Hornacek je prije susreta s Cavaliersima rekao kako predviđa da Bledsoea na parketu neće biti šest tjedana, ali nakon operacije se sve promijenilo.

”Ja sam imao istu operaciju. Meniskus ti mogu popraviti ili ga u potpunosti odstraniti. Prva opcija je vjerojatno bolja, duže te nema na terenu, ali to je najbolja stvar za koljeno”, rekao je Hornacek.

Bledsoe je u tekućoj sezoni za Sunse odigrao 31 utakmicu te je prosječno bilježio najbolje brojke u karijeri; 20 poena, 4 skoka, 6 asistencija i 2 ukradene lopte.

U šest godina dugoj NBA karijeri Bledsoeu je ovo već treća teža ozljeda koljena; istu operaciju je prošao na desnom koljenu 2011. godine, da bi 2014. godine u potpunosti odstranio meniskus desnog koljena. Sada je izgleda na red došlo drugo koljeno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE