Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Eric Bledsoe propušta sezonu zbog ozljede koljena

Iz Phoenix Sunsa je stigla tužna vijest kako će razigravač i najbolji strijelac ekipe iz Arizone, 26-godišnji Eric Bledsoe, propustiti ostatak regularne sezone zbog operacije lijevog koljena koja bi trebala popraviti oštećeni meniskus.

- Advertisement -

Momčad Sunsa je vijest objavila jučer te su naglasili kako Bledsoea očekuju natrag početkom trening kampa iduće sezone. Bledsoe je koljeno ozlijedio u domaćem porazu protiv Philadelphia 76ersa.

Trener Sunsa Jeff Hornacek je prije susreta s Cavaliersima rekao kako predviđa da Bledsoea na parketu neće biti šest tjedana, ali nakon operacije se sve promijenilo.

”Ja sam imao istu operaciju. Meniskus ti mogu popraviti ili ga u potpunosti odstraniti. Prva opcija je vjerojatno bolja, duže te nema na terenu, ali to je najbolja stvar za koljeno”, rekao je Hornacek.

- Advertisement -

Bledsoe je u tekućoj sezoni za Sunse odigrao 31 utakmicu te je prosječno bilježio najbolje brojke u karijeri; 20 poena, 4 skoka, 6 asistencija i 2 ukradene lopte.

U šest godina dugoj NBA karijeri Bledsoeu je ovo već treća teža ozljeda koljena; istu operaciju je prošao na desnom koljenu 2011. godine, da bi 2014. godine u potpunosti odstranio meniskus desnog koljena. Sada je izgleda na red došlo drugo koljeno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE