Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Bledsoe se vraća sljedećeg tjedna

Eric Bledsoe, razigravač Phoenix Sunsa, vraća se na terene sljedećeg tjedna. 24-godišnjak će tako pokušati pomoći svojoj momčadi da uhvati mjesto među playoff momčadima na jakom Zapadu. Bledsoe je 10. siječnja imao operaciju koljena i iako se na početku očekivalo da će propustiti cijelu sezonu, izgleda da bi ga nakon samo dva mjeseca pauze mogli vidjeti na parketima NBA lige.

Već nekoliko dana Bledsoe sudjeluje na treninzima momčadi bez ikakvih problema. Utakmica povratka se još ne zna, ali se očekuje da bi to mogla biti utakmica protiv njegove bivše momčadi Los Angeles Clippersa u noći s ponedjeljka na utorak ili pak protiv Cavaliersa dva dana poslije.

Manje problema s ozljedama u Sunsima trenutačno imaju Miles Plumlee i Goran Dragić koji su upitni za sljedeću utakmicu protiv Thundera.

Jedan od ponajboljih trenera ove sezone, Jeff Hornacek, izjavio je da još nije siguran hoće li Bledsoe odmah uskočiti u prvu petorku ili će ulaziti iz klupe.

“Možda ćemo Erica pomalo uvoditi s klupe. Nadamo se da će u završnici utakmice biti na parketu. Ako ga odmah stavimo u prvu petorku, to bi nas moglo koštati u sljedećih nekoliko utakmica”, rekao je Hornacek i dodao: “To može poremetiti uloge igrača. Neki igrači koji u odsutnosti glavnih igrača morali preuzimati više odgovornosti i više šuteva se tek trebaju prilagoditi na njihov povratak.”

Eric Bledsoe je sezonu počeo vrlo dobro i prosječno je ubacivao 18 poena uz skoro 6 asistencija. Sunsi su s njim bili na sjajnom omjeru 16-8. Iako se očekivalo da će teško podnijeti udarac njegova neigranja, momci iz glavnog grada Arizone su nastavili igrati dobro. Phoenix se trenutačno bori za playoff, a konkurencija za 7. i 8. mjesto su im Mavericksi, Grizzliesi te Timberwolvesi koji ih sve teže prate na desetom mjestu s omjerom 30-30.

Latest Posts

NE PROPUSTITE