Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Gordon nadomak povratka na parket

New Orleans Hornetsi uvelike su promijenili izgled svoje momèadi prije poèetka sezone kada su ostali bez svog dugogodišnjeg najboljeg igraèa, Chrisa Paula, a za uzvrat su dobili mladih i nadolazeæih igraèa te jednog veterana. Najveæe ime meðu njima je šuter Eric Gordon, ali on zbog ozljede koljena gotovo ni nije igrao ove sezone. Uz Gordona, iz Clippersa su u Hornetse prešli Chris Kaman i Al-Farouq Aminu.

Ipak, izgleda da su njegove muke i muke vodstva Hornetsa pred završetkom jer Gordon bi uskoro trebao ponovno zaigrati. Nije još objavljeno kada bi se to moglo dogoditi, ali uspio je odraditi cijeli juèerašnji trening što je veoma pozitivna stvar i vrlo vjerojatno æemo ga vidjeti u nekoj od sljedeæih utakmica Hornetsa.

Gordon je odigrao samo prvu i šestu utakmicu Hornetsa ove sezone, nakon èega je odluèio da su bolovi u koljenu prejaki i da je potrebna operacija prije nego se stanje pogorša. Sada bi ozljeda trebala biti iza njega i oèekuje se da nakon nekoliko utakmica preuzme glavnu rijeè u ekipi.

Hornetsi su trenutno na dnu Zapadne konferencije s 13 pobjeda i 37 poraza i vjerojatno æe ondje i ostati do kraja sezone. Gordon je u dvije utakmice koje je uspio odigrati ove sezone postizao po 21 poen, 5 skokova i 2 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE