Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Gordon ponovno ozlijeðen, problemi i za Nasha

Zvijezda New Orleans Hornetsa Eric Gordon muku muèi s ozljedom koljena, a s HOLA.com javljaju kako se ne zna kada bi se Gordon ponovo mogao vratiti na teren i hoæe li se uopæe vratiti ove sezone. Gordon je i prošle sezone zadobio ovakvu ozljedu zbog koje je odigrao samo 9 utakmica i bio prisiljen na operaciju u veljaèi.

Hornetsi su izabrali Anthonyja Davisa i Austina Riversa na draftu, a Gordon je potpisao èetverogodišnji ugovor vrijedan 58 milijuna dolara te su se navijaèi Hornetsa mogli nadati boljoj sezoni. Gordon se nije u potpunosti stigao oporaviti od prošle ozljede, ali je želio igrati na otvaranju nove sezone, no u prvoj utakmici Hornetsa nije nastupio, a njegova je momèad izgubila od Spursa 95:99. Èesto se èuju izjave kako je Gordon veoma blizu povratku na parket, no nikako da ga vidimo u dresu Hornetsa, tako da i najoptimistièniji navijaèi ekipe veæ polako gube povjerenje u takve izjave.

Uz Gordona, ozlijedio se i razigravaè Lakersa Steve Nash koji je dobio udarac u lijevu nogu u kontaktu s Damianom Lillardom tijekom druge utakmice Lakersa ove sezone. Nash je pokušao igrati nekoliko minuta kasnije, ali je bio prisiljen napustiti teren i otiæi u svlaèionicu iz koje se nije vratio. Detalji o ozljedi još uvijek nisu poznati, a Lakersi, koji su izgubili drugu utakmicu zaredom, nadaju se da æe Nash veæ u petak zaigrati protiv gradskih rivala Clippersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE