Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Eric Gordon propušta ostatak sezone

New Orleans Pelicansi su cijele sezone izmučeni ozljedama. Jrue Holiday još nije u potpunosti spreman, centri Omer Asik i Alexis Ajinca su već značajno vrijeme odsutni, a Tyreke Evans će propustiti cijelu sezonu. Eric Gordon je propustio 16 utakmica nakon što je u siječnju podvrgnut operaciji slomljenog prstenjaka desne ruke. Vratio se 27. veljače i odigrao 4 utakmice prije nego li je obnovio istu ozljedu, što je ponovno zahtijevalo operaciju.

Pelicansi su u utorak na konferenciji za novinare objavili da Eric Gordon propušta ostatak sezone:

New Orleans Pelicansi objavljuju da je Eric Gordon podvrgnut uspješnoj operaciji prstenjaka desne ruke. Propustit će ostatak 2015-16 sezone.“

Pelicansi u ovom trenu imaju minimalne šanse za doigravanje, ali Gordon je imao solidnu sezonu dok je igrao, s postotkom šuta za tricu od 38,4%. Za Gordona ozljeda nije mogla doći u gore vrijeme budući da će ovog ljeta postati nezaštićeni slobodni igrač, a vjerojatno se nadao dobrom ugovoru budući da salary cap skače na oko 90 milijuna dolara. On će zasigurno biti počašćen dobrim ugovorom ovog ljeta, ali ova ozljeda mu ne ide na ruku.

Gordon je ove sezone odigrao 45 utakmica za New Orleans, bilježeći 15.2 koševa, 2.7 asistencija, 2.2 skoka i 1 krađu u 32,9 minuta po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE