Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Eric Gordon vratio se treninzima New Orleansa

Djed Božićnjak darivao je košarkaški NBA klub New Orleans Hornetse povratkom sjajnog beka Erica Gordona, koji se napokon oporavio od ozljede koljena.

U ponedjeljak je, na Badnjak, Gordon odradio prvi trening sa suigračima još od ljetnog trening-kampa, ali zasada još nije poznato kada će upisati prve povratničke minute. Hornetsima je povratak Gordona na parket uistinu pravi Božićni poklon s obzirom da su na nizu od 11 uzastopnih poraza.

Trener Monty Williams rekao je da Gordon sigurno neće igrati u srijedu protiv Orlando Magica, ali da bi mogao zaigrati do kraja tekuće godine. New Orleans u 2012. godini, osim s Orlandom, igra još protiv Toronta i Charlotte.

“Dobro je izgledao na treningu, no treba vidjeti kako će reagirati njegovo tijelo dan kasnije. Zasada još ne treba izlaziti s prognozama, ali nastup je vrlo blizu”, rekao je trener Williams.

Recimo i da povratak možda i neće biti toliko lijep za Gordona, s obzirom da mu navijači Hornetsa sigurno nisu zaboravili izjavu od prošloga ljeta, kada je potpisao ugovor s Phoenixom, te rekao da je sretan što je epizoda s Hornetsima iza njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE