Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Erik Spoelstra trener Istočne konferencije na All-Staru

Nepoznanica za NBA All-Star utakmicu gotovo da više i nema. Nakon što je Miami Heat u nedjelju navečer slavio protiv Toronta 100:85, trener Istočne konferencije na All-Staru postao je Erik Spoelstra.

Utakmica Miamija i Toronta u Kanadi odlučivala je o tome hoće li Spoelstra po prvi put u karijeri biti trener All-Star momčadi, ili će, također po prvi puta, tu čast dobiti trener New York Knicksa Mike Woodson.

“Prije svega želim reći da smo jako sretni što smo vodeća momčad Istočne konferencije. U posljednjih nekoliko tjedana igramo sve bolju i bolju košarku i to je ono najvažnije. Sve čestitke igračima i mojim pomoćnicima”, rekao je Spoelstra nakon kraja utakmice.

Trener Miamija, koji će na All-Star utakmicu u Houston voditi cijeli svoj stručni stožer, neće imati pretežak zadatak na najvećem košarkaškom spektaklu današnjice, a jedina “ozbiljna” obaveza bit će nominacija igrača koji će zamijeniti ozlijeđenog Rajona Ronda u petorci. Mnogi smatraju da će to biti Chris Bosh, krilni centar Miamija.

“Reći ću vam samo da moja lojalnost, prije svega, ostaje uz Miami i na All-Star utakmici”, rekao je kratko Spoelstra, čime je dao naslutiti da će startna petorka Istočne konferencije imati tri igrača Heata.

Podsjetimo, pored LeBrona Jamesa i Dwyanea Wade, koji su još otprije “unutra”, Bosh bi trebao biti treći igrač iz istog kluba u startnoj petorki konferencije, što se nije dogodilo još od 1990. godine kada su zajedno zaigrali Magic Johnson, James Worthy i A. C. Green (L.A. Lakers).

Spomenimo i da se Heat nakon pobjede nad Torontom nije vratio kući, već je svoj let prebacio na jutro poslije kako bi u zakupljenom kafiću pogledali finale Super Bowla između San Francisca i Baltimorea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE