Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

ESPN: Finale Miami Lakers

Košarkaši Los Angeles Lakersa i Miami Heata trebali bi, po svim prognozama, biti glavni favoriti za novi NBA prsten u sezoni koja starta za nešto više od 24 sata.

Mnoge prognoze iz usta uglednih NBA kronièara govore jedno: te dvije momèadi su ispred svih, makar nikako ne treba podcjenjivati kvalitetu i moguænosti Boston Celticsa, Orlando Magica, Dallas Mavericksa, Oklahoma City Thundera i ostalih.

Deset uglednika na ESPN-u se pozabavilo moguænostima i konaènom ljestvicom Istoène i Zapadne konferencije, a zanimljivo da se svih deset složilo da æe LA Lakersi ponovno biti broj 1 na Zapadu.

Velika borba bi se trebala odvijati iza leða Kobe Bryanta i društva, pa su tako èetiri eksperta glasala da æe Dallas biti drugi na Zapadu, ali èetiri glasa za drugo mjesto ima i Oklahoma City. Po jedan glas da æe završiti borbu na Zapadu na drugom mjestu imaju Portland i Houston.

Na Istoku su osmorica od deset glasali za Miami i vide te košarkaše kao vladare Istoène konferencije. Kao drugog favorita su izdvojili Orlando, a dvojica su Magicu dali prednost i tron Istoka. Nakon tog dvojca najbolje glasove su dobili košarkaši Bostona, a potom Chicago i Milwaukee.

Najava: Zapadna konferencija
Najava: Istoèna konferencija

Latest Posts

NE PROPUSTITE