Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ewing: Najbolja oklada je da LeBron ostaje u Cavsima

Završnica NBA sezone je, kao i uvijek, interesantna, no trenutaèno je gotovo jednako kvalitetna i zanimljiva (ako ne i više), prièa o tome gdje æe i za koga sljedeæe sezone igrati LeBron James.

On æe ovog ljeta biti slobodan igraè, odnosno nikakve sitnice ga više ne vezuju za Cleveland. Bez ikakvih barikada može sam odreðivati svoju buduænost, a lome se koplja oko toga gdje bi za njega (kao igraèa) bilo najbolje igrati od sljedeæe sezone.

Svi imaju svoje mišljenje gdje æe James igrati nakon ljeta, a u lamentiranje se ukljuèio èak i amerièki predsjednik Barack Obama, koji je izrazio želju da MVP osnovnog dijela sezone karijeru nastavi u Chicago Bullsima.

Svoje mišljenje je iznio i Patrick Ewing, ponajbolji centar NBA lige novijeg doba, koji trenutaèno radi kao asistent Stanu van Gandyju u Orlandu. Uz to je dao i preporuku onima koji se žele kladiti na to gdje æe James igrati ubuduæe:

“Najbolja je oklada da ostaje u Clevelandu. Tako može najviše zaraditi, a i ima dobru momèad iza sebe. Istina je da još uvijek s njima traži put do naslova NBA prvaka, ali mislim da nigdje neæe moæi pronaæi bolju momèad” rekao je legendarni košarkaš New York Knicksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE