Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Facebook: Hoæemo Rodmana u Kuæi slavnih

Šesnaestog dana prosinca krenula je opæa potpora preko Facebooka i Twittera da se nekadašnji košarkaš, danas 49-godišnji Dennis Rodman, pri iduæem izboru, uvrsti u košarkašku Kuæu slavnih.

Iako još nije prošlo niti 24 sata od pokrenute akcije obožavatelja ovog ekscesnog, ali i nekada odliènoga košarkaša, veæ se skupilo tisuæe i tisuæe istomišljenika koji žele “svog idola” meðu odabranima.

Dakako, broj æe se iduæih dana poveæavati, a zbog svoje karijere u kojima je rijetke ostavljao ravnodušnima ne treba niti sumnjati da æe do kraja milijuni podržati Rodmana. Spomenimo da ovaj “skakaèki kralj” NBA lige u karijeri ima osvojenih pet naslova prvaka (dva s Detroitom, te tri s Chicagom), a dva je puta (1990. i 1992.) izabran i za All-Stars utakmicu. Posebno je bio poznat po svojim nebeskim skokovima, ali i sjajno odraðivanim obrambenim zadacima, pa je tako sedam puta u karijeri izabran u prvu obrambenu petorku lige, a dva je puta bio najbolji obrambeni igraè NBA lige (1990. i 1991. godine).

Osim u Detroitu (gdje je poèeo NBA karijeru) i Chicagu još je nosio dresove San Antonija, Los Angeles Lakersa i Dallasa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE