Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fantastični nastupi Babe i Šišija!

Vrlo uspješnu večer imali su hrvatski košarkaši na NBA parketima. Utah Jazz je pregazio Sacramento Kingse, a briljirao je Bojan Bogdanović koji je pokazao da je ozljeda stvar prošlosti. Sunsi su iznenadili favorizirane Clipperse, Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Phoenixa.

Nakon što je propustio posljednju utakmicu svoje momčadi, Bogdanović je imao fantastičnu šutersku večer u pobjedi Jazza protiv Kingsa 113:81. Babo je na parketu proveo 24 minute u kojima je postigao 26 poena uz 4 skoka. Šut iz igre bio mu je 10/18, a trica 5/9. Kod Kingsa je bolji od ostalih bio Dedmon s 11 poena.

Sunsi su slavili protiv jednih od glavnih kandidata za naslov, Clippersa, a time je momčad Darija Šarića pokazala da je u novoj sezoni puno ozbiljnija i konkurentnija u odnosu na neke prethodne. Krajnji rezultat na semaforu pokazivao je 130:122.

Šibenčanin je odigrao odličnu utakmicu upisavši double double učinak od 15 poena i 10 skokova. Na parketu je proveo 34 minute, šut iz igre bio mu je 5/8, dok je trice gađao 3/6. Vrlo je važno napomenuti da su Sunsi ovu pobjedu ostvarili bez Rubija i Aytona. Najbolji pojedinac bio je Booker s 30 poena.

Drugi hrvatski reprezentativac Ivica Zubac nije bio pretjerano raspoložen kod Clippersa, ubacio je 7 poena i tome pridodao 5 skokova, Kawhi je postigao 27, a Harrell 28.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE