Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fantasy kutak

19. tjedan fantasy lige je pred nama. Krenimo redom.

4 utakmice: BOS, BRK, DEN, HOU, IND, LAL, MEM, MIA, MIL, OKC, PHI, PHX, POR, SAC, TOR, UTA

3 utakmice: ATL, CHA, CHI, CLE, DAL, DET, GSW, LAC, MIN, NOP, NYK, ORL, SAS, WAS

BEKOVI:

Garry Harris (Denver Nuggets) – Iako igra na visokoj razini, i dalje je slobodan u 78% Yahoo liga. U zadnjih 5 prosječno ima 13.2 poena, 3.2 skoka, 2.2 asistencija, 2 ukradene lopte i 1.4 trice. Dok Danillo Gallinari ima problema s gležnjem, Harris će igrati visoke minute i vjerojatno nastaviti s ovakvim statistikama (46 minuta protiv Dallasa).

Cory Joseph (Toronto Raptors) – Unatoč lošoj predstavi protiv Clevelanda (6 poena i 4 asistencije), Joseph je odigrao dobro prošle 4, gdje je imao prosjeke od 14 poena, 3 skoka, 4.3 asistencije i 0.8 ukradenih lopti. Minute su konzistentne, ali povratak DeMarre Carrolla bi mogao naštetiti njegovoj učinkovitosti.

Ronnie Price (Phoenix Suns) – Price je niotkuda počeo startati umjesto Archieja Goodwina i to je dobro iskoristio. 26 minuta, 12.8 poena, 1.5 skokova, 3 asista, 1.5 ukradenih lopti, 0.8 blokada i 2.0 trica u zadnje 4 utakmice. Pomaže mu to što igra playa u odnosu na Goodwina, ali povratak Brandona Knighta će štetiti vrijednosti obojici.

KRILA:

Mirza Teletović (Phoenix Suns) – Teletović je on-fire, 20 poena, 7.2 skokova, 1.4 asistencije, 0.4 ukradenih i 3.6 trica i 51% šuta u zadnjih 5 za 29 minuta provedenih na parketu. Trade Markieffa Morrisa je Teletoviću otvorio sva vrata u Phoenixu i pitanje je koliko daleko može ići, ali je i dalje slobodan u 53% Yahoo liga.

Doug McDermott (Chicago Bulls) – McDermott je postao ozbiljna fantasy opcija u zadnjih 5 utakmica, gdje bilježi prosjeke od 19.6 poena, 3 skoka, 2 trice za 29 minuta. Unatoč nedostatku obrambenih statistika, vrijedan je da ga se uzme u ekipu u odsustvu Jimmyja Butlera.

Bobby Portis (Chicago Bulls) – Iako još nije potpuno free, potencijal je tu, što govori i zadnja utakmica protiv Portlanda (10 poena, 16 skokova, 1 blokada uz 41.7% šuta). U zadnjih 5 ima tipične „centarske“ statistike od 9.6 poena i 8.6 skokova u zadnjih 5, ali ima samo 0.4 ukradene, 0.4 blokade i 0.6 trica.

CENTRI:

Alex Len (Phoenix Suns) – Eksplozija od 22 poena, 16 skokova, 2 blokade uz 63.6% šuta. Uz to ima prosjeke od 18 poena, 10.8 skokova, 0.8 ukradenih, 0.5 blokada u zadnje 4 utakmica za 27 minuta. Ako ovako nastavi, Len je igrač kojeg morate imati.

Cody Zeller (Charlotte Hornets) – Zeller je u početnoj petorci ispred Ala Jeffersona i ima 13 poena i 6.2 skoka u zadnje 4 utakmice. Problem kod njega je što nema pogođenih trica niti ima ikakvih obrambenih statistika u vidu blokada i ukradenih lopti. Unatoč svemu tome, šutira 66% iz igre, što donekle kompenzira navedene nedostatke.

SELL HIGH

Derrick Rose (Chicago Bulls) – Unatoč ozljedi i neigranju zadnje 3 utakmice, Rose igra dobro ovaj mjesec i bilježi prosjeke od 21.1 poen, 5.7 skokova, 5.7 asistencija i 0.8 ukradenih lopti. Useage rate mu se povećao bez Butlera na parketu, ali kako je podložan ozljedama, vjerojatno će ga Bullsi čuvati kroz zadnjih par tjedana za play-off i u fantasy svrhe će biti neupotrebljiv.

BUY LOW

George Hill (Indiana Pacers) – Hill je šuterski očajan u zadnjih 10 dana, gdje ima 27% šuta iz igre i 62% slobodnih bacanja. Kako se trade deadline brzo približava, probajte pokupiti Hilla jer je ozljeda lakta, kojoj se pripisuje loš šut u tim utakmicama, je sada iza njega i igrač njegovog kalibra neće biti tako nisko ubuduće.

Latest Posts

NE PROPUSTITE