Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fantasy kutak

U odnosu na prošle tekstove, ovaj će imati jednu malu izmjenu, a ta je da više neće biti rubrika buy low i sell high, zbog toga što je u većini liga datum za razmjene igrača prošao. Unatoč tomu, ljepota NBA lige je da uvijek iskoči nova fantasy nada koja može promijeniti cjelokupni tok prvenstva.

4 utakmice: Hawks, Hornets, Cavs, Warriors, Clippers, Grizzlies, Bucks, Pelicans, Knicks, Magic, Spurs, Kings, Jazz

3 utakmice: Nets, Bulls, Mavs, Nuggets, Pistons, Rockets, Pacers, Lakers, Heat, Wolves, Thunder, Suns, Blazers, Raptors, Wizards

2 utakmice: Celtics

BEKOVI

Patrick Beverly (Houston Rockets) – Beverly igra na zavidnoj razini u zadnje vrijeme i imao je dvoznamenkasti broj poena u 6 od zadnjih 7 utakmica. U tom rasponu bilježi prosjeke od 13.1 poen, 4.9 skokova, 2.4 asistencije, 2 ukradene lopte, 1.6 trica za 31.1 minutu provedenu na parketu. S obzirom da se se Rocketski riješili Tya Lawsona, Beverly bi mogao zadržati ovakve prosjeke do kraja regularnog djela sezone.

Markel Brown (Brooklyn Nets) – Zablistao je u posljednje dvije utakmice gdje je redom zabio 21 (career-high) uz puni stat line (8 skokova, 7 asistencija, 3 trice, 66% šuta iz igre) i 23 (novi career-high) uz također 3 trice i 50% šuta iz igre. Iako je druga utakmica bila bez Thaddeusa Younga i Brooka Lopeza, Brown je počeo uzimati minute i Wayneu Ellingtonu, što je svakako dobar znak. Još jedna ovakva utakmica i Brown obavezno mora biti pokupljen s liste slobodnih igrača.

Mario Chalmers (Memphis Grizzlies) – Tony Allen još uvijek nema određen datum povratka te tu rupu zasad jako dobro popunjava Chalmers, prosjecima od 14 poena, 2.3 skoka, 3.3 asistencije, 3.3 ukradene lopte i 0.8 trica. Vjerojatno će ova statistika opasti kada se Allen vrati, ali zasad to izgleda dobro i Chalmers ne pokazuje znakove usporavanja.

KRILA

Shabazz Muhammad (Minnesota Timberwolves) – Scorer, malo toga još može ponuditi. Iako, u zadnje 4 utakmice to radi jako dobro. 16.8 poena, 5.3 skokova, 0.3 ukradene, 0.3 blokade i 0.8 trica u tom rasponu je statistika kojom je Muhammad na sebe privukao poglede fantasy igrača. Ako nastavi u tom ritmu, mogao bi biti koristan većini ekipa.

Lance Stephenson (Memphis Grizzlies) – Nisam vjerovao da ću ovo napisati ove sezone, ali Stephenson je počeo dobro igrati i očito mu paše zrak u Memphisu. Možda nije vrijeme da mu se ukaže povjerenje, ali čini se da Stephenson pokušava ipak spasiti od ove sezone što se spasiti da i bilježi 12.6 poena, 4.4 skoka, 3 asistencije u zadnjih 5 utakmica. Loša strana je 0 trica, 0 blokada i 3 ukradene lopte ukupno u tom rasponu.

DeMarre Carroll (Toronto Raptors) – Neću se puno osvrtati na Carrolla, ali liječnički tim mu je dao zeleno za šuterske treninge i vježbe 1 na 1, što je inače pouzdan znak da je blizu povratku na parket, iako nema točno određen datum povratka.

CENTRI

Ian Mahinmi (Indiana Pacers) – Mahinmi je, najjednostavnije rečeno, pouzdan fantasy igrač. Neće imati astronomske brojke, ali će uvijek odraditi svoj posao. U zadnjih 10 utakmica ima 9.5 poena, 7.8 skokova, 2.1 asistenciju, 1.2 ukradene lopte i 1.6 blokada.

Richaun Holmes (Philadelphia 76ers) – S obzirom na ozljede Jahlila Okafora i Nerlensa Noela, Holmes je jedini zdravi centar uz dvojac Carl Landry-Elton Brand. Nije atraktivna opcija, ali s obzirom da će Noel i Okafor biti na popisu ozlijeđenih sljedećih nekoliko utakmica, Holmes bi mogao pružiti još koju solidnu partiju, kao i protiv Heata gdje je ubilježio 13 poena, 8 skokova, 2 asistencije, ukradenu loptu, blokadu i tricu, uz 71% šuta iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE