Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

FB anketa: LeBron bolji od Duranta

Do poèetka All-Star vikenda ostalo nam je nešto manje od tjedan dana, a isto tako i vrijeme da putem naše Facebook stranice imenujem najbolju petorku lige u dosadašnjem dijelu sezone. Nakon što smo dobili najbolje bekove, Chrisa Paula odnosno Kobea Bryant naši Facebook obožavatelji odluèili su i za najboljeg na poziciji niskog krila.

Bio je to dvoboj dvojice ponajboljih košarkaša današnjice i jednih od glavnih konkurenata za titulu najkorisnijeg igraèa ove sezone, LeBrona Jamesa i Kevina Duranta. Zvijezda Miami Heata je na kraju slavila s nešto manje od 100 glasova prednosti. Treæe mjesto je pripalo Carmelu Anthonyju, a nakon toga je slijedio Paul Pierce.

Moramo se osvrnuti i na odreðene komentare naših glasaèa koji su poruèili odnosno zatražili uklanjanje Duranta iz anketa s obrazloženjem da je Kevin visoko krilo a ne nisko. Ovaj prijedlog nije prihvaæen jer uredništvo portala tvrdi da je primarna pozicija Kevina Duranta pozicija niskog, ali da može i poput kolege u anketi, LeBrona Jamesa igrati na više pozicija, meðu kojima je i pozicija visokog krila, to podržavamo.

I tako prelazimo na pretposljednju anketu, gdje æemo tražiti najbolje visoko krilo lige. U prošloj godini dvojbe nije bilo, kada bi generalno podvukuli crtu ta bi titula pripala Dirku Nowitzkom, no Nijemac ove godine nije u ‘staroj’ formi, dok s druge strane mladi duo LoveGriffin blistaju iz utakmice u utakmicu. Kao moguæi pobjednik ankete nameæe se i zvijezda Blazersa, LaMarcus Aldridge kao i iskusni Laker, Pau Gasol odnosno Kelt, Kevin Garnett. U anketi su i Amar’e Stoudemire, Chris Bosh, Carlos Boozer te drugi. Velik je izbor kvalitetnih igraèa, bit æe zanimljivo vidjeti tko æe prevladati. Glasovati možete ovdje.

Facebooka anketa: Najbolja petorka NBA lige – sezona 2011/2012

Prva petorka

PG – Chris Paul
SG – Kobe Bryant
SF – LeBron James
PF – Glasovanje u tijeku
C – ?

Druga petorka

PG – Derrick Rose
SG – Dwyane Wade
SF – Kevin Durant
PF – Glasovanje u tijeku
C – ?

Latest Posts

NE PROPUSTITE