Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Felton odgovorio Pierceu: New York je još uvijek naš grad

Paul Pierce, novi član Brooklyn Netsa, misli da će njegov novi klub s vremenom postati vladar New Yorka. Razigravač New York Knicksa Raymond Felton misli drugačije.

“Oni nikada neće zauzeti ovaj grad. Nama na dresu piše New York, njima Brooklyn, oni nikada neće biti broj jedan u gradu. Pierceova izjava ne znači ništa. Na kraju dana, sve se svodi na rivalstvo, a Pierce ga pokušava unaprijediti”, rekao je Felton.

Pierce je početkom ovog mjeseca izjavio da se njegova mržnja prema New Yorku malo pojačala otkad je obukao dres Brooklyn Netsa.

“Svi znaju koliko sam mrzio Knickse dok sam bio igrač Boston Celticsa. Sada je ta mržnja otišla na veći nivo, mislim da je vrijeme da Brooklyn preuzme ovaj grad”, rekao je Pierce.

Knicksi i Netsi su se pojačali ovo ljeto, Knicksi su doveli Andrea Bargnanija i Mettu World Peacea, dok su Netsi doveli trojku iz Bostona (Pierce, Kevin Garnett i Jason Terry) te odličnog Andrea Kirilenka, dok im je Jason Kidd novi trener.

Rivali će se sljedeće sezone tijekom regularne sezone sastati četiri puta, a prvi susret igraju u Barclays Centru, domu Brooklyn Netsa, početkom prosinca.

Latest Posts

NE PROPUSTITE