Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Felton želi ostati u Dallasu

Iako je ostalo još 20 dana do početka NBA tržnice mnogo toga se šuška sa svih strana dok se po koji „ziceri“ znaju gdje će svoje karijere nastaviti. Jedan od tih slučaja je i playmaker momčadi iz Texasa, Dallas Mavericksa Raymond Felton što je i sam izjavio:

„Dallas je mjesto gdje želim ostati. Volio bih se vratiti tu što će se vjerojatno i ostvariti“.

Prošle sezone Felton je zarađivao 4,5 milijuna dolara i s obzirom na stanje sa salary capom njegova naredna plata sigurno će biti veća. Brojke Feltona u protekloj sezoni glasile su 9,5 poena, 3,6 asistencija u 80 utakmica odigranim za Mavse i vlasnik je jednog triple double učinka u sezoni 2015/16. Dok u doigravanju imao je 15 poena, 4,6 skokova, 4,6 asistencija u 34 minute u prosjeku provedenih na parketu.

„Sve u svemu mislim da je iza nas solidna sezona. Možda nije bila ona kakvu smo priželjkivali no, što se mene kao pojedinca tiče odradio sam posao koji se od mene i očekivao“.

Felton je u Dallas stigao u ljeto 2014. godine kao dio tradea s New York Knicksima koji je uključivao Tyson Chandlera koji se vratio u Mavse.

Felton je kroz karijeru nastupao za Charlotte Hornetse, Denver Nuggetse, za New York Knickse dva puta, zatim Portland Trail Blazerse i Mavse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE