Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

Fields i Stoudemire uništili Sixerse

Fantastièni Amar’e Stoudemire odveo je svoju momèad do nove pobjede. U Madison Square Gardenu je potpuno uništio košarkaše Sixersa upisavši rekord sezone od 41 poena, a uz to je dodao i 7 skokova te 4 asistencije i isto toliko blokada.

- Advertisement -

Isto tako rekord sezone upisao je i rookie Landry Fields koji je ubacio 25 poena i dodao 10 skokova. Dodajmo i da je Danilo Gallinari tijekom druge èetvrtine promašio slobodno bacanje, prvo nakon 37 uzastopnih pogoðenih. Buduæi da je ranije tijekom sezone imao uspješan niz od 43 pokušaja sada se nalazi na drugom i èetvrtom mjestu po uspješnosti u tom segmentu kada je povijest Knicksa u pitanju. Rekorder je Chris Duhon (44), a treæe mjesto drži Latrell Sprewell (41).

Jedini koji je donekle uspio parirati odliènom Stoudemireu bio je Elton Brand koji je uknjižio 28 koševa.

Sixersi su u zadnju èetvrtinu krenuli sa zaostatkom od šest poena, ali dvije uzastopne trice za domaæe ubacuju Wilson Chandler i Toney Douglas te odvode svoju momèad na dvoznamenkastu prednost. Nakon toga slijedi show Fieldsa i Stoudemirea koji su kombinirano postigli 19 poena zaredom (Fields je ubacio tri trice, dok je Stoudemire dodao preostalih 10 poena) i dobre dvije minute prije kraja svojoj ekipi donijeli prednost od 14 poena (111:97).

- Advertisement -

Inaèe kod poražene ekipe je Williams dodao 19 poena, Young 16, dok je Iguodala ubacio 14.

Knicksi æe sljedeæi susret odigrati protiv Clippersa, dok æe Sixersi gostovati u Atlanti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE