Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Finale NBA lige je upravo postalo zanimljivo

Retroaktivno je NBA liga nakon svađe Draymonda Greena i LeBrona Jamesa donijela odluka koja glasi; Green je zaradio Flagrant Foul 1, dok su Kralja obradovali s tehničkom kao rezultat sukoba između njih dvojice.

Svoju odluku su obrazložili da je Draymond namjerno rukom pokušao udariti Jamesa u prsa, te će zbog tog poteza petu utakmicu odraditi u odijelu. Green je do sada u doigravanju skupio četiri Flagrant 1 Foula, te zbog ove posljednje je ostavio svoju ekipu na cjedilu, a NBA liga nam je napokon ponudila neizvjesnost u ovom jednosmjernom Finalu.

Big Mouth Green je u Finalu na prosjeku od 15 poena, 9,3 skoka, 5,8 asistencija, 1,8 ukradenu loptu i 1,3 blokade, a biti će jako zanimljivo vidjeti koga će Steve Kerr ubaciti u startnu petorku (najvjerojatnije Andre Iguodala), te kako će Warriorsi reagirati bez svoje najbolje postave, The Death Lineup. Može se slobodno reći da si je Green zbog ove gluposti uskratio veliku šansu da odlične nastupe u doigravanju i Finalu okruni s titulom MVP-a Finala.

Latest Posts

NE PROPUSTITE