Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Finale seli u San Antonio, Miami želi ponoviti igru iz druge utakmice

Večeras se igra treća utakmica NBA finala, a trenutno San Antonio i Miami imaju po jednu pobjedu. Sljedeće tri utakmice igraju se u domu Spursa, što će biti veliki ispit za branitelje naslova.

San Antonio Spurs – Miami Heat (1-1) 03.00

Miami je u drugoj utakmici finala lige možda i lakše od očekivanog deklasirao Spurse rezultatom 103:84. Vrlo bitna utakmica za Miami koji nije dopustio da Spursi stvore veliku prednost pred tri utakmice kod kuće. Druga je utakmica kao i prva rezultatski bila dosta izjednačena, ali je Miami od sredine treće četvrtine i početka četvrte četvrtine napravio seriju 3-5.

Na taj način je Miami “uraganski” došao do prve vrlo bitne pobjede u finalu. Miami je iznenađujuće predvodio Mario Chalmers s 19 poena, LeBron James je dodao 17 poena uz 8 skokova i 7 skokova, a priključio im se i Ray Allen s 13 poena. Treba napomenuti Chrisa Bosha s 12 ubačaja i 10 skokova, te Dwyanea Wadea koji ubacio 10 poena.

Kod gostiju je Danny Green bio najraspoloženiji sa 17 poena, dok je Tony Parker ubacio 13 koševa. Tim Duncan i Kawhi Leonard su ubacili po 11 poena i uhvatili 14, odnosno 11 skokova. Miami je ovom pobjedom prekinuo niz od 7 uzastopnih pobjeda Spursa u playoffu. Treba napomenuti kako su Spursi kroz cijeli playoff izgubili samo jednu utakmicu kod kuće što dovoljno govori o njihovoj nadmoći i dobroj igri pred domaćom publikom.

U trećoj utakmici finala očekujemo još jednu tešku utakmicu obje momčadi. Mišljenja smo kako će Spursi ispraviti pogreške iz druge utakmice kada nisu dobro šutirali i imali dobar protok lopte koji ih je koštao pobjede. Zbog toga svega dajemo prednost Spursima koji kod kuće igraju gotovo savršeno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE