Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Finale Zapada još traje, počela bitka za Duranta

Oklahoma City Thunderi su jako zabrinuti sa zaluđenošću Golden State Warriorsa da potpišu Kevina Duranta, javljaju izvori.

Durant i Thunderi su bili pobjedu udaljeni da izbace Warriorse u finalu Zapadne konferencije.

Jednostavno sam zapeo u tom trenutku“, rekao je Durant za The Undefeated. „Čovječe tek smo izgubili utakmicu. Zagrlio sam svoje suigrače, trenera, generalnog menadžera. Nisam imao nikakve misli. Dao sam svima do znanja da osjećam istu bol kakvu i oni osjećaju. Samo želim da to sve prođemo zajedno.“

Na slobodnom tržišu, Durant će se osloniti na svog agenta Richa Kleimana koji radi za Roc Nation i svog biznis menadžera i prijatelja iz djetinjstva, Charliea Bella koji će mu pomoći donijeti odluku.

Naći ćemo pravu odluku“, rekao je Durant. „Razgovarat ću sa svojim agentom, mojim najboljim prijateljem i sa svojim ocem. Samo ću razgovarati s njima trojicom i uzeti koji savjet od još nekoliko ljudi. Ali većim dijelom, razgovarat ću s njim u sljedećih nekoliko tjedana. Ne znam ni gdje su mi misli sada Ne mogu misliti o tome što će se dogoditi za mjesec dana. Samo mislim o tome kroz što smo sve prošli i želim biti sada sa svojim suigračima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE