Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Finley u potrazi za novom NBA prilikom

Michael Finley je ostavio neizbrisivi trag u prošlom desetljeæu NBA lige. Draftiran od strane Sunsa odigrao je odliènu rookie sezonu a svoje najbolje košarkaške dane proveo je u Mavsima i Spursima. Sa Spursima je osvojio NBA prsten 2007. godine.

Zadnja NBA avantura Finleya bila je u Bostonu gdje se zbog problema sa ozljedama te veæ pozamašnim brojem godina na leðima nije uspio nametnuti pa se mirovina èinila kao gotova stvar.

No tada se oglasio Finley koji istièe “kako su problemi sa gležnjem koji ga je koèio za vrijeme igranja u Bostonu prošlost te kako je spreman za povratak u profesionalce”. Smatra kako je zbog lockouta sezona zgusnuta, bit æe malo treninga te ostavlja moguænost za dosta ozljeda, dok æe on nastaviti se pripremati ukoliko neka ekipa zatreba njegove usluge.

Sa 38 godina na leðima teško je zamisliti da æe neka ekipa povuæi taj potez, no ako igraèi poput Granta Hilla ili Kurta Thomasa još uvijek opstaju u ligi zašto to ne bi mogao i bivši dvostruki sudionik natjecanja u zakucavanju Finley.

Latest Posts

NE PROPUSTITE