Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fisher demantirao raskol meðu zastupnicima košarkaša

Predsjednik udruge NBA košarkaša Derek Fisher demantirao je medije koji su objavili da je u sukobu s izvršnim direktorom udruge Billyjem Hunterom.

U nedjelju je Foxsport.com objavio tekst pod naslovom “Da li je Fischer u Sternovom džepu” uz tvrdnje kako je došlo do svaðe i razilaženja u mišljenjima izmeðu Fishera i izvršnog direktora udruge NBA igraèa Billyja Huntera, te da je navodno Fisher obeæao povjereniku natjecanja NBA lige Davidu Sternu pristanak na podjelu zarade u omjeru 50 -50.

Kako bi cijelu prièu demantirao, Fisher je uputio pismo igraèima èije interese zastupa u pregovorima.

“Uglavnom ne komentiram ovako apsurdne teze u medijima, ali kako se prièa ne bi razvlaèila u nedogled moram reæi da sam potpuno posveæen samo interesima igraèa i da sam lojalan Udruzi koju zastupam. Svi koji u to sumnjaju ne poznaju mene, moje dosadašnje zalaganje za igraèe i sve što zastupam. Èak mogu reæi da je vrlo bezobrazno dovoditi moje poštenje u pitanje. Pregovaraèi Udruge su jedinstveni, a svi koji tvrde drugaèije ne govore istinu”, napisao je Fisher, a potom pojasnio napredak u preogovorima u kojima vlasnici NBA momèadi žele podijelu 50-50, a igraèi su s 57 posto spustili svoja potraživanja na 52,5 pa se nagaða da je dogovor blizu.

“Moj cilj je doæi do nagodbe koja je po našem mišljenju najpoštenija, a vlasnici klubova moraju shvatiti da puno ljudi, ne samo igraèa, živi od NBA utakmica. Krajnje je vrijeme da uzmu svoju milijardu dolara i otvore vrata dvorana”, obrušio se Fisher na drugu stranu u pregovorima.

“Pokušaji nekih medija da razbiju jedninstvo pregovaraèa sa strane košarkaša neæe uspjeti”, zakljuèio je Fisher.

Latest Posts

NE PROPUSTITE