Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fisher nastavlja niz

Bek aktualnih NBA prvaka Lakersa iz Los Angelesa, Derek Fisher vjerojatno æe nastupiti u nedjeljnoj utakmici protiv San Antonio Spursa, Lakersovih velikih rivala u borbi za dominaciju Zapadnom konferencijom lige. Ako nastupi, Fisher æe nastaviti svoj niz uzastopnih nastupa u najjaèoj košarkaškoj ligi na svijetu iako je na utakmici u petak išèašio lakat lijeve ruke.

Podsjetimo se, Fisher se povrijedio u borbi za loptu s bivšim suigraèem iz Lakersa Kwame Brownom u domaæoj pobjedi protiv slabašnih Charlotte Bobcatsa. Fisher je u 18 minuta odigranih u toj utakmici, prije nego što je napustio parket zbog ozlijede , ostvario uèinak od 2 poena, 2 skoka i 2 asistencije.

Lijeènièka ekipa Lakersa u subotu se pozabavila povrijeðenim laktom tridesetšestogodišnjeg NBA veterana, koji ove sezone igra svoju 15. profesionalnu sezonu, te su vodeæi ljudi franšize priopèili kako æe njihov startni bek vjerojatno danas nastupiti protiv vodeæe momèadi u ligi. Èak niti trofejni trener Phil Jackson nije izrazio preveliku zabrinutost oko današnjeg Fisherovog nastupa istièuæi kako je peterostruki NBA prvak s Lakersima jak, citiramo, kao vol. Fisher æe tako nastaviti svoj niz od 476 uzastonih nastupa u NBA-u, najviše od svih aktivnih igraèa u ligi.

S druge strane, krilo Lakersa Matt Barnes, koji igra svoju prvu sezonu u ‘gradu anðela’, vjerojatno neæe nastupiti u veæ spomenutom ogledu NBA divova. Barnes je nakon višemjeseènog izbivanja s parketa, propustio je 25 utakmica regularne sezone, nakon operacije koljena trebao nastupiti u petak ali zbog uklještenja živca odgoðen je njegov povratak u roster aktualnih NBA prvaka. Fisher i Barnes iako ne ostavaruju impresivne statistièke uèinke jako su važni za uspjeh Lakersa zbog svoje èvrstine u obrani i veteranskog vodstva na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE