Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Fisher odgovorio na izjave Ronda o New York Knicksima

Posljednjih nekoliko dana u NBA ligi kruže glasine o tome da New York Knicksi žele na ljeto potpisati playmakera Sacramento Kingsa Rajon Ronda. Na sve te špekulacije Rondo je dao poprilično iskrenu izjavu i njome rekao manje više sve o svojoj budućnosti u Velikoj jabuci.

Sad već bivši trener Knicksa Derek Fisher upitan je što misli o izjavi Ronda na što je dotični bio jasan:

„Ne možete pitati igrača koji i nije bio baš uspješan igrajući protiv triangle napada želi li doći i igrati tako“ , kazao je Fisher.  „To je njegovo mišljenje, to je sasvim uredu. Ne želi igrati za nas i trenutno nismo opterećeni time .“

Fisher koji je inače rezerviran s novinarima ovoga puta dao je rijetku kritiku na račun nekog od protivnika.

Interesantno je to da je novinar svrstao Ronda u elitu na što je Fisher odgovorio:

„To je vaša odluka da li ga smatrate elitom ili ne“, zaključio je Fisher.

Igrajući za Boston Celticse Rondo je igrao dva velika finala protiv LA Lakersa i samog Fishera osvojivši jedan prsten 2008. godine dok su u finalu 2010. Celticsi poraženi s 4-3 u seriji. Rondo u tom finalu bilježi brojke od 13.6 poena, 6.3 skokova i 1.6 ukradenu loptu po utakmici dok Fisher u oba finala ima brojke od 8.6 poena i dvije asistencije u prosjeku.

Opće poznato je da ekipi iz New Yorka potrebno dugoročno rješenje na poziciji jedan dok je  jedan od rijetkih provjereni razigravača koji će se naći na listi slobodnih igrača na kraju ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE