Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Flip Saunders blizu Timberwolvesa

Flip Saunders sve je bliže svome povratku u Minnesotu. Razlog tome je želja vlasnika Timberwolvesa da upravo on bude novi predsjednik košarkaških operacija, prenosi NBA.com.

Saunders je dobro poznat u Minnesoti. Na gradskom sveučilištu igrao je za seniorsku ekipu koja je tada igrala svoje najbolje utakmice. Nakon stečenog iskustva u CBA ligi ponovno se vraća u Minnesotu, ali ovoga puta kao glavni trener gdje je proveo sljedećih 10 godina. Dvije sezone nakon dolaska odveo je Timberwolvese do prvog doigravanja. Kasnije je proveo po tri godine u Detroitu i Washingtonu.

Nakon otpuštanja iz Washingtona, gdje ga je zamijenio tada bivši trener Timberwolvesa Randy Wittman, Saunders postaje analitičar za ESPN i savjetnik Boston Celticsa. No, sada mu se nudi opcija za ponovni povratak u Minnesotu kako bi preuzeo poslove Davida Kahna koji je u četiri sezone upisao 89 pobjeda i 223 poraza.

Timberwolvesi su ove sezone bili jako blizu doigravanja, ali ozljede su jako mučile važne igrače. U jednom trenutku je cijela prva postava bila izvan terena i nade za doigravanjem nakon osam sezona izblijedile su. Sada, pod palicom Saundersa, Timberwolvesi bi ponovno mogli postati playoff ekipa. Samo što ih ne bi prevodio Kevin Garnett nego Kevin Love.

Latest Posts

NE PROPUSTITE