Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsi: Fokusiramo se na obranu

Bez obzira na to što Mike D’Antoni ima reputaciju trenera kojem baš i obrana nije prioritet, Houston Rocketsi se nadaju kako će se ove sezone poboljšati u dijelu igre.

Houston je doveo i Jeffa Bzdelika kao pomoćnog trenera, te ima povijest u kojoj je poboljšao dosta obrana.

Da, to je puno stvari“, rekao je Bzdelik. „Ne možeš dopustiti da ono što se događa u napadu mijenja tvoju obrambenu energiju. Obrana treba biti  konstantna, napad se mijenja. Sve je to u glavi, da uzmeš osobno kada zabiju preko tebe koš.“

Osjećaj je dobar. Mislim da je počelo s našom obranom“, rekao je James Harden. „Samo u prvoj četvrtini držali smo ih na 15 poena, zato smo napravili veliko vodstvo. Samo moramo biti još bolji. Moramo biti dobri cijelu utakmicu. Biti intenzivni u obrani i ostati solidni. Znamo da možemo zabiti, ali obrambeno, moramo biti solidni četiri četvrtine. I hoćemo, samo moramo još moramo raditi, sve je to dio iskustva.

Obrambeni rating u 100 posjeda Houston Rocketsa je 109,1. To je deveti najgori rating u ligi.

Rocketsi žele obrambenog igrača koji će biti uz Hardena, kao što je Patrick Beverley, a oni se nadaju da će to izvući iz K.J. McDanielsa.

Da bi zaustavljali suparnike, svi trebaju biti uključeni i svi trebaju vjerovati jedan drugome, tako da možemo raditi ono što nam je u planu“, rekao je Bzdelik. „To treba biti konstantno. Svi su na prstima i svi trebaju raditi svoj posao.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE