Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

FOTO: Mariborski dvojac uživao u TD Gardenu

Matjaž Vezjak (lijevi na slici), košarkaš prvoligaškog mariborskog kluba i Niko Senekoviè (druga slike s desne strane), košarkaši sudac, prije nekoliko dana došli su do one strane Atlantika. Uz sve ljepote New Yorka, raznih sveuèilišta od Harvarda, Yalea pa do sveuèilišta u Bostonu, imali su sreæu da su mogli pogledati i NBA utakmicu izmeðu Cavaliersa i Celticsa.

Matjaž Vezjak je ekskluzivno za naš portal poslao kratku izjavu o samoj utakmici te nekoliko zanimljivih slika.

Treæa utakmica održana je u TD Gardenu, a na kraju su slavili košarkaši Clevelanda te poveli tada u seriji 2-1. Za playoff utakmice je uvijek poznato da su karte na dan susreta uvijek rasprodane, a pogotovo kada je rijeè o ekipama poput Bostona i Clevelanda.

No, mariborski dvojac je imao sreæu da je u to vrijeme u Bostonu bio baseball derbi izmeðu Red Soxsa iz Bostona i Yankeesa iz New Yorka. “Zbog baseball susreta imali smo sreæu da je ostalo još 20 karata. Inaèe, karte su bile veæ prije rasprodane. Neke od njih su koštale i po 2000$ (11600 kuna), ja sam svoju platio 189$ (1100 kuna)”, rekao je Matjaž.

Više o samoj utakmici opisao nam je prije spomenuti igraè Maribora:
“Utakmica je bila na poèetku veoma nervozna, što je potpuno uobièajeno jer je rijeè o playoff utakmici. Ugoðaj je bio odlièan. Zanimljivo je da se dvorana napuni tek 10 minuta nakon predstavljanja ekipa. Najviše me je naravno impresionirao LeBron koji je na toj utakmici igrao kao iz knjige, upisao je 37 poena, 8 skokova i 7 asistencija. Cleveland je igrao odlièno. Na jednoj strani su Cavaliersi sve pogaðali, dok na drugoj Bostonu nije ništa polazilo za rukom. Kod Bostona me najviše oduševio Rondo, koji i sada u nastavku igra odlièno. Ljudi u dvorani veoma precizno prate svaki potez koji znaju nadgraditi ovacijama ili èak izraziti nezadovoljstvo nad igraèima ili sucima. No, ipak je èinjenica da je to sve jedan veliki show koji traje tri sata i praktièki nešto tako je nemoguæe vidjeti u Europi.”


Latest Posts

NE PROPUSTITE