Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

FOTO: Peljušiæ pratio show Bryanta u Chicagu

Košarkaši Los Angeles Lakersa upisali su 19. pobjedu u ovoj sezoni ponajviše zahvaljujuæi Kobeu Bryantu koji je upisao 42 koša. Utakmicu je u èikaškoj dvorani pratio i Ivan Peljušiæ, košarkaš sveuèilišta Northwesterna.

Ivan je imao priliku nakon utakmice otiæi do košarkaša i napraviti nekoliko fotografija s njima. Roðeni Zadranin je nakratko i prokomentirao utakmicu za naš portal: “Kao i uvijek kada Lakersi doðu u Chicago atmosfera je odlièna. U ludoj utakmici Kobe je dominirao veæ u prvoj èetvrtini kada je zabio 20-ak koševa. Nije me nitko baš razoèarao, možda je Rose mogao pokazati nešto više, ali ako se ne varam on je nešto ozlijeðen. Bilo je nekoliko zanimljivih zakucavanja, no sve je bilo u znaku Kobe Bryanta. “

Koliko Ivan cijeni Kobea Bryant svjedoèi i sljedeæa izjava: “Kobe je najbolji i najkompletniji košarkaš na planeti”. Nakon upita o usporedbi s LeBronom Jamesom zakljuèio je: “Kobe ili LeBron je isto kao da me pitate što je bilo prije, kokoš ili jaje. To je stvar ukusa.”

Inaèe Kobe Bryant je uz 42 koša dodao 2 skoka i 3 asistencije, dok je Španjolac Pau Gasol dodao 10 koševa i 16 skokova. Na drugoj strani, kod domaæih je 21 koš i 6 skokova upisao Loul Deng, dok je Joakim Noah pridodao 11 koševa i 20 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE