Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Foye pogodio za pobjedu Brooklyn Netsa, Anthony-Towns odigrao savršenu utakmicu u pobjedi Timberwolvesa

Sinoć je na NBA terenima odigrano 11 utakmica. Uspješniji su bili domaćini koji su ostvarili devet pobjeda. Jedine gostujuće pobjede ostvarili su Raptorsi i Nuggetsi. Hrvatski košarkaši su imali sjajnu večer, Bogdanović je ubacio 26 poena, Bender je imao double-double, a Šariću je falio samo jedan skok da dođe i on do double-double učinka.

Washington Wizards – Milwaukee Bucks 107:102

Pobjeda Wizardsa nad Bucksima na domaćem terenu, predvodio ih je Otto Porter Jr. s 32 poena, 13 skokova. John Wall je imao 18 poena, 16 dodavanja, tri skoka, dvije ukradene i dvije blokade. Bradley Beal je upisao 22 poena, pet dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 22 poena, 12 skokova, sedam dodavanja. Tony Snell je ubacio 20 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Orlando Magic – Memphis Grizzlies 112:102

Orlando je došao do 15 pobjede na domaćem terenu. Aaron Gordon je predvodio Magic s 30 poena. Serge Ibaka je upisao 16 poena, šest skokova i tri dodavanja. Mario Hezonja je igrao pet minuta, a Damjan Rudež tri minute, bez učinka. Mike Conley je za Memphis ubacio 17 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Troy Daniels je ubacio 16 poena, četiri skoka.

Brooklyn Nets – Charlotte Hornets 120:118

Sjajna utakmica Bojana Bogdanovića koji je utakmicu počeo s klupe. Upisao je 26 poena uz šut 7-11. Imao je i četiri skoka i dva dodavanja. Sean Kilpatrick je ubacio 23 poena, pet skokova i četiri dodavanja. Brook Lopez je imao 21 poen, pet skokova i pet dodavanja. Kod Hornetsa najbolji je bio Nicolas Batum s 24 poena, pet skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Kemba Walker je imao 15 poena, šest dodavanja, tri skoka i dvije ukradene.

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers 106:90

Cavsi su izgubili susret protiv Pistonsa, nastupali su bez LeBrona Jamesa koji je odmarao. Kyrie Irving predvodio je momčad s 18 poena, osam dodavanja i pet dodavanja. Kevin Love je ubacio 17 poena, 14 skokova i dvije ukradene. Tobias Harris je upisao 21 poen, šest skokova i četiri dodavanja za Pistonse. Kentavious Caldwell-Pope je imao 18 poena, tri skokova, tri dodavanja i tri ukradene.

Chicago Bulls – Indiana Pacers 90:85

Bullsi su prekinuli niz od tri poraza zaredom. Dwyane Wade je imao 21 poen, pet dodavanja i tri skoka i dvije ukradene. Nikola Mirotić je imao 20 poena, sedam skokova. Jimmy Butler je upisao 16 poena, pet dodavanja i četiri skoka. Aaron Brooks je imao 19 poena, sedam dodavanja i četiri skoka za Pacerse. Myles Turner je imao 16 poena, osam skokova i dvije blokade.

New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks 111:104

Anthony Davis je predvodio Pelicanse do nove pobjede. Imao je 28 poena, 16 skokova, četiri dodavanja  i dvije ukradene. Langston Galloway je upisao 17 poena, dva skoka i dva dodavanja. Kod Mavsa najbolji je bio Deron Williams koji je upisao 24 poena, devet dodavanja i dva skoka. Wesley Matthews je imao 17 poena, dva skoka, dva dodavanja i dvije ukradene.

Houston Rockets – Phoenix Suns 131:115

Još jedna vrhunska utakmica Rocketsa. Pobijedili su Sunse, a odličnu večer imao je James Harden koji je ubacio 32 poena, 12 dodavanja, pet skokova. Ryan Anderson je upisao 15 poena, pet skokova. Rocketsi su uputili i 43 trice, od kojih su 15 pogodili. Za Sunse sjajnu večer imao je Dragan Bender. Upisao je double-double, 11 poena, 13 skokova, dva dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Eric Bledsoe je imao 24 poena, šest skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Brandon Knight je imao 21 poen, pet skokova.

Minnesota Timberwolves – Atlanta Hawks 104:90

Karl-Anthony Davis predvodio je Minnesotu do desete pobjede u sezoni. Postigao je 22 poena, 11 skokova, četiri dodavanja i tri blokade. Andrew Wiggins je imao 21 poen, četiri skoka i dva dodavanja. Zach LaVine je imao 21 poen i tri dodavanja. Kod Hawksa najbolji je bio Dwight Howard s 20 poena, 12 skokova, dvije ukradene i dva dodavanja.

Portland Trail Blazers – Toronto Raptors 91:95

Novi poraz Blazersa, koji se nalaze u slobodnom padu. Ovo im je deseti poraz u 11 utakmica. Kyle Lowry predvodio je goste s 27 poena, sedam skokova i četiri skoka. DeMar DeRozan je imao 20 poena, deset skokova, sedam dodavanja i tri ukradene. Kod Blazersa najbolji je bio C.J. McCollum koji je upisao 29 poena, sedam dodavanja i tri skoka.

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets 102:106

Clippersi su upisali novi poraz, bolji su bili Nuggetsi. Nikola Jokić imao je 24 poena, deset skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Danilo Gallinari je imao 23 poena, 11 skokova, tri ukradene. Will Barton je upisao 23 poena, osam skokova i šest dodavanja. Kod Clippersa koji su bili bez, Blakea Griffina, Chrisa Paula i J.J. Redicka, najbolji je bio Jamal Crawford s 24 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Austin Rivers je imao 19 poena, pet dodavanja i tri skoka.

Sacramento Kings – Philadelphia 76ers 102:100

Sjajnu utakmicu odigrao je DeMarcus Cousins u pobjedi nad 76ersima. 30 poena je ubacio, sedam skokova, pet dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Rudy Gay je imao 17 poena, devet skokova i dva dodavanja. 76erse je predvodio Joel Embiid s 25 poena, osam skokova i dvije ukradene. Odličnu večer imao je i Dario Šarić koji je ubacio 12 poena, devet skokova i dva dodavanja. Sergio Rodriguez je imao 18 poena, pet dodavanja, tri skoka i tri ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE